Mesi: Ne razmišljam o rekordima

Fudbaleru Barselone Lionelu Mesiju nedostaje još tri gola da izjednači rekord španske lige po broju postignutih golova, a on je rekao da ne razmišlja o rekordima. Mesi je prvi gol za Barselonu postigao 2005. godine a do sada je postigao 248 golova. Rekord španskog prvenstva drži legendarni fudbaler Atletik Bilbaoa Telmo Zara, koji je postigao 251 gol između 1940. i 1955. godine. 
-Ne razmišljam o rekordima… Ne znam koje mesto (u istoriji) ću zauzeti i ne razmišljam o tome. Trudim se da napredujem i da nastavim da radim, želim da osvojim još titular – rekao je Mesi. 
Takođe, Mesi sa fudbalerom Real Madrida Kristijanom Ronaldom pokušava da dostigne rekord bivšeg kapitena „kraljevskog“ kluba Raula od 71 postignutog gola u Ligi šampiona. Mesi je postigao 68, a Ronaldo gol više. 
-Kao što sam rekao mnogo puta, ne takmičim se sa Krisijanom. Igram fudbal, radim svoj posao. Ne interesuje me takmičenje sa nekim fudbalerom. Individualne nagrade mi najmanje znače – rekao je Mesi i istakao da ne razmišlja o promeni kluba. 

Povezana vest:  Blekpul kažnjen sa 25.000 funti zbog sastava tima