jose-mourinho_1Žoze Murinjo: Nisam imao kontakt ni sa jednim klubom

 

Žoze Murinjo je već nekoliko godina fudbalski trener koji izaziva daleko najviše interesa i pažnje. Kako medija, tako i klubova koji ga žele dovesti pod svoje okrilje.

„Čast“ da trenutno Portugalac radi kod njih ima milanski Inter, a Murinjo ove sezone seje uspeh gde god dođe. Njegova ekpa je osvojila italijanski Kup, a ima prilike za još dva trofeja.

Povezana vest:  SP JUŽNA AFRIKA, Van Persie spreman za Urugvaj

Kolo pre kraja Serije A Inter ima prednost od dva boda na vrhu tabele ispred Rome, dok će igrati i finale Lige šampiona u Madridu 22. Maja protiv minhenskog Bajerna. Kada je u pitanju prvenstvo Murinjo mora sa uspehom odraditi još posao na gostovanju u Toskani, sa Sijenom.

Tokom sezone Murinjo se često dovodio u kontekst sa prelaskom u neki drugi klub predstojećeg leta. Spominjao se madridski Real, ali i neki klubovi u engleskom Premijerligi. Portugalac je na sve to odgovorio:

Povezana vest:  Delegacija FS S na bezbednosom sastanku u Elbasanu

-Tokom svih ovih poslednjih meseci nisam imao kontakt ni sa jednim drugim klubom. Kakav bi ja to bio trener da pregovaram tokom sezone u kojoj lovimo tri bitne titule – rekao je Murinjo i dodao:

-Navijači našeg kluba mogu biti mirni. Zanima me ono što i njih, pobede protiv Sijene i Bajerna.