cesc fabregasFabregas: Čelsi ne može da ponovi useh Arsenala iz 2004.

Fudbaler Čelsija Sesk Fabregas rekao je danas da njegov tim ne može da završi sezonu u Premijer ligi bez poraza, kao što je to uradio njegov nekadašnji klub Arsenal 2004. godine.
Arsenal je u sezoni 2003/2004 zabeležio 26 pobeda i 12 remija i impresivno osvojio titulu, pa španski vezista misli da će teško neki tim ponoviti takav uspeh.
-Šala je da će Čelsi završiti sezonu bez poraza. Postoji samo jedan tim koji je to uradio, Arsenalov u sezoni 2003/2004 koji je bio neverovatan. Mi imamo ekipu koja može svakoga da pobedi, ali zvuči nestvarno da možemo da ostanemo neporaženi u Premijer ligi čele sezone – rekao je Fabregas za Skaj Sport, koji je igrao deo te ekipe „tobdžija“.
Fabregas je juče postigao svoj prvenac u dresu Čelsija protiv Kristal Palasa (2:1), nakon lepe akcije „plavaca“ u 51. minutu.
-Odigrali smo odlično drugo poluvreme, u kojem su obe ekipe igrale sa po 10 igrača. Oskar je postigao lep gol i zadovoljan sam pobedom. Ponosan sam na naš dosadašnji učinak zakljucio je Španac.
Fabregas je u engleskom šampionatu odigrao osam utakmica i ostvario čak sedam asistencija.
Čelsi se posle osam nalazi na prvom mestu na tabeli Premijer lige sa 22 boda, pet više od drugolasiranog Mančester Sitija.

Povezana vest:  Dodić: Neće biti lako protiv favorita Zvezde