lalatovic ljut

Lalatović: U Kupu nema popravnog, biće teško protiv Rada

Trener fudbalera Crvene zvezde Nenada Lalatović rekao je danas da se nada da će njegov tim popraviti formu i pobedom protiv Rada u osmini finala Kupa Srbije najaviti bolja izdanja u nastavku sezone.
-U Kupu nema popravnog, moramo da odigramo mnogo bolje nego protiv Donjeg Srema. Rad ima dobar i iskusan tim, neće biti lako i ekipa koja bude agresivnija biće bliža pobedi. Moramo da se izdignemo iz krize i plasiramo u četvrtfinale – rekao je Lalatović na konferenciji za medije na Marakani. 
On je dodao da dodatni problem crveno-belima predstavlja loš teren na stadionu Obilća na Vračaru, gde će se igrati utakmica.
-Spremali smo se za njega na našem pomoćnom terenu, koji nije održavan zbog ove utakmice. Ipak, teren je isti za oba tima i nadam se da ćemo se bolje snaći. Zvezda mora da ide na pobedu, protiv bilo kog protivnika da igra – poručio je Lalatović i dodao da će napraviti nekoliko izmena u timu u odnosu na meč protiv Donjeg Srema.
Trener Zvezde istakao je da nije srećan što će protiv Rada igrati ponovo narednog vikenda, ali u prvenstvu, pošto je teško pobediti isti tim u tako kratkom vremenskom periodu.
Sličnu situaciju crveno-beli su imali nedavno sa Borcem izh Čačka, ali su uspeli da dobiju oba meča, prvo u Kupu, a potom u prvenstvu. 
Prvotimac Zvezde Nenad Gavrić rekao je da se nada pozitivnom ishodu.
-Očekuje nas teška utakmica, znamo da imaju dobar tim i neće nas iznenaditi. Nadam se da će Zvezda dobiti prvo poluvreme ovonedeljnog duela sa Radom i plasirati se u narednu fazu takmičnja. Verujem da ćemo proći dalje – rekao je Gavrić.
Utakmica Rad – Crvena zvezde igra se sutra od 13 sati.

Povezana vest:  Milinković: Partizan više žali za pobedom u Bukureštu