serhio ramos slavlje bajern

Ramos kritikovao Kostu i Fabregasa: I ja sam igrao povređen

Fudbaler madridskog Reala Serhio Ramos kritikovao je danas saigrače iz reprezentacije Španije Seska Fabregasa i Dijega Kostu jer su odlučili da propuste okupljanje nacionalnog tima kako bi se odmorili i oporavili od povreda.
Fabregas i Kosta neće biti u sastavu za prijateljski meč protiv Nemačke i Belorusije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, nakon što se menadžer Čelsija Žoze Murinjo zahtevao da preskoče novembarske obaveze u reprezentaciji Španije.
-Kao jedan od kapitena ne bih smeo da previše komentarišem. Imam svoje mišljenje, koje ne želim da iznosim, ali verujem da je sve stvar dogovora igrača i trenera. Dosta puta sam igrao povređen, a takve odluke donose igrači. Želeo bih da reprezentativci pokažu istu posvećenost kao u klubovima, gde su plaćeni – rekao je Ramos za Marku.
Napadač londonskog kluba Kosta prvi je otkazao selektoru Visenteu Del Boskeu zbog povrede tetive, a ubrzo posle toga je to uradio i Fabregas, što je izazvalo negodovanje španskih medija. Španija će u subotu u Uelvi dočekati Belorusiju u kvalifikacijama za šampionat Evrope, dok tri danas kasnije igra protiv Nemačke prijatelsku utakmicu u Vigu.

Povezana vest:  Umro bivši poljski reprezentativac Vlodimir Smolarek