Massimiliano-Allegri

Alegri: Biće neizvesna trka za Skudeto, i Napoli ima šanse

Trener Juventusa Masimilijano Alegri rekao je danas da će njegov tim borbu za titulu Serije A, pored Rome, voditi i protiv Napolija, uprkos tome što ima sedam bodova više.
-Roma nam je najveći konkurent za titulu, ali ne smemo da zaboravimo ni Napoli. Trener Rafael Benitez na raspolaganju ima odličan tim, iako su nešto lošije krenuli prvenstvo. U dobroj su formi i biće neizvesna trka za Skudeto. Velika prednost im je što ne igraju Ligu šampiona, pošto Liga Evrope nije veliko opterećenje – rekao je Alegri za Tutosport.
Nekadašnji trener Milana istakao je danas da je prvi cilj kluba ove sezone osvajanje Superkupa Italije, koji Juventus igra protiv Napolija 22. decembra u Kataru.
-Želimo da osvojimo „duplu krunu“, ali prethodno imamo obaveze u Superkupu Italije. Velike ambicije imamo i u Ligi šampiona, ali videćemo koliko možemo da doguramo pošto je konkurencija dosta jaka – zaključio je Alegri.
Torinski tim, koji je poslednje tri godine bio šampion, nalazi se na prvom mestu na tabeli italijanskog šampionata sa 28 bodova, tri boda više od drugoplasirane Roma i sedam od trećeg Napolija.

Povezana vest:  Počele prijave za memorijal "Nikola Sekulić"