rad slavlje

Perović: Početak dobrih igara

Ekipa Rada u subotu od 13,00 časova gostuje Čukaričkom a utakmica će se odigrati na terenu Lokomtiva u Železniku. Prijateljski susret ova dva tima dolazi posle pobede Građevinara nad Jagodinom i nerešenog rezultata Brđana sa Crvenom zvezdom. Ovaj susret biće prilika da se oba tima uigraju za nastavak Jelen superlige Srbije posle dvonedeljne pauze zbog nastupa reprezentacije Srbije u kvalifikacijama za Euro 2016.

U ovom, prvom delu sezone, u sedmom kolu (29. septembar), Rad je ugostio Čukarički i tada su poraženi sa 3:1 (1:0). Gol za Rad postigao je Slavko Perović, dok su za ekipu Čukaričkog golove postigli Igor Matić i Nenad Mirosavljević.

Povezana vest:  SP JAR, Švajnštajger: Španija je favorit, ali takve smo već pobeđivali

Dan pred prijateljski susret Slavko Perović je naglasio da je spreman za utakmicu.

-Da bi održali tonus i da bi ostali u ritmu očekuje nas duel protiv starog znanca ekipe Čukaričkog. Šef će verovatno promešati karte ali ćemo se truditi da odigramo tu utakmicu najbolje kako znamo i maksimalno da bi ostali u takmičarskom ritmu. Sigurno će nam ova utakmica pomoći za neki dalji tok prvenstva da se pripremimo za preostale četiri utakmice koje su nam izuzetno važne – rekao je Perović.

Povezana vest:  Kavani: Sigurno ostajem, srećan sam u Parizu

Perović naglašava da rezultat nije pravo stanje na terenu dva tima.

-Izgubili smo 3:1 pa smo dobili prijateljsku 2:1 na Sinđeliću ali, šta znam? Tu utakmicu koju smo izgubili 3:1 nisu bili bolji od nas – veli Perović.

Utakmica protiv Jagodine bila je važna i ekipi donela tri boda ali sa Vojvodinom mora da se potvrdi.

Povezana vest:  Nebojša Vignjević novi trener Rada

-Utakmica protiv Jagodine nam je digla samopouzdanje i trebao nam je brejk na strani. Sada je ostalo da osvajamo bodove kući i utakmica protiv Vojvodine je početak dobrih igara na domaćem terenu – rekao je na kraju Perović.

Trenutno se Rad nalazi na devetom mestu sa 14, dok je Čukarički četvrti sa 22 boda.