milovanovic lucani pred Partizan

Milovanović: Zvezda je favorit, ali želimo iznenađenje

Trener fudbalera Mladosti iz Lučana Nenad Milovanović rekao je danas Crvena zvezda favorit u 15. kolu Superlige Srbije, ali dodao da će njegov tim pokušati da napravi iznenađenje.

-Sakupili smo korektan broj bodova i u meč protiv favorizovane ekipe ulazimo bez pritiska. Naravno da se zna ko je i kakva je Zvezda, ali mi se nećemo braniti i pokušaćemo da im zapretimo na našem terenu – rekao je Milovanović-

Povezana vest:  KVALFIKACIJE ZA SP 2014, Venecuela bolja od Argentine

Milovanović je istakao da nekoliko igrača ima sitnih problema sa povredama, ali da veruje da će svi biti spremni za meč.

-Sigurno je da će svaki naš pojedinac dati maksimum i uspešno se suprotstaviti Zvezdi. Imamo kvalitet da se ravnopravno nosimo sa rivalom i verujem da će gledaoci uživati – naveo je Milovanović.

Povezana vest:  Suarez: Biću spreman za Mundijal

On je istakao da šampion Srbije poseduje tim odličnih igrača, ali i da je dosadašnji tok prvenstva pokazao da su sve utakmice neizvesne.

-Superliga je teška i specifična, kako za igrače, tako i trenere. Ono što je evidentno – prilično je izjednačena što potvrđuju i dosadašnji rezultati – zaključio je strateg Lučanaca.

Utakmica poslednjeg kola prvog dela Superlige između Mladosti i Crvene Zvezde igra se u nedelju od 13 sati u Lučanima.

Povezana vest:  Runi: Strašni Kapelo je sve promenio