lota_hjundaji_beogradBeograđani potpisima podržali Antićeve izabranike

 

Potpisivanjem fudbalske lopte, prečnika četiri metra, danas je u centru Beograda završena akcija „Lopta lepih želja“ (Good will ball), koja će ulepšavati kamp reprezentacije Srbije na predstojećem Svetskom prvenstvu u Južnoj Africi.

Beograđani su se u velikom broju odazvali akciji potpisivanja lopte, koja će večeras krenuti put Južne Afrike, gde će biti izložena na otvaranju prvenstva, koje će trajati od 11. juna do 11. jula.

Povezana vest:  SP JUŽNA AFRIKA, Maradona pozvao sudije da pomognu fer plej igru

Posle stanovnika Jagodine, Kraljeva, Zlatibora i Novog Sada, i Beograđani su potpisima pružili podršku srpskim reprezentativcima i poželeli im uspeh.

Tako su na lopti, između ostalog, napisali „Srbija prvak sveta“, „Svim srcem uz Srbiju“, „Vratite se sa trofejom“, „Srce na teren“, a uspeh izabranicima selektora Radomira Antića poželele su i mnoge javne ličnosti, među kojima slikar Milan Marinković Cile, voditelji Vanja Bulić, pevači Maja Nikolić i Marinko Rokvić, novinarka Nataša Miljković i urednik dnevnog lista „Danas“ Zoran Panović.

Povezana vest:  Mihajlović: Trebalo bi da nas je sve sramota

Slične akcije održane su u 32 zemlje čije su reprezentacije obezbedile učešće na predstojećem SP, a pored potpisivanja, posetioci ove akcije mogli su da se zabave igranjem virtuelnog i stonog fudbala, šutiranjem penala na improvizovanom terenu, a najbolji su dobili lopte sa logotipom Svetskog prvenstva u fudbalu.

Organizator akcije je „Hyundai Motor Company“, koji od 2007. godine sponzoriše najveće fudbalske sportske događaje.

Povezana vest:  Platini: Volim Murinja i pored njegovih gluposti