van_gal_bajern_trenerVan Gal: Mislim da možemo i bolje

 

Fudbaleri Bajerna na uverljiv način su u subotu došli do dvostruke krune. Trijumfu iz Prvenstva Bavarci su dodali titulu u Kupu pobedom nad Verderom od 4:0.

-Odigrali smo sjajnu utakmicu. Igrali smo dominantno, stvorili smo puno prilika i postigli puno golova. Rekao sam svojim igračima da je jako važno ostvariti tu pobedu. Ali, takođe je važan način na koji smo do nje došli ipak, mislim da možemo i bolje – rekao je Van Gal, koji će u svojoj premijernoj sezoni na klupi bavarskog giganta imati priliku da osvoji i treći trofej i to 22. maja u Madridu u finalu Lige šampiona protiv Intera.

Povezana vest:  Pep Gvardiola: Viljareal me impresionirao!

Za pobedu od 4:0 zaslužni su Arjen Roben, Ivica Olić, Frank Riberi i Bastian Švajnštajger a samo reči hvale imao je i počasni predsednik kluba Franc Bekenbauer:

-Bilo mi je pomalo zastrašujuće gledati tako sjajnu igru u drugom delu. DaloTo se videlo i posle prvog poluvremena, a posebno mi je drago što Bajern nije stao i što je nastavio ići po nove golove. Da mi je neko pre šest meseci rekao da ćemo tako igrati, odgovorio bih mu da je zreo za ludnicu. Danas je pravo zadovoljstvo gledati ovu ekipu.

Povezana vest:  Matić: Ozbiljno do kraja sezone