Milorad Kosanovic 2013

Kosanović ostaje u Novom Pazaru

Fudbalski trener Milorad Kosanović rekao je danas da će ostati na klupi Novog Pazara i u narednih šest meseci. 
-Najavio sam ovakav epilog i ranije, jedino su mogle da se ispreče neke moje privatne obaveze. Sve je sređeno, pa nema razloga da ne produžimo saradnju – rekao je Kosanović za radio Sto plus. 
Novi Pazar je peti na tabeli sa 23 boda posle jesenjeg dela takmičenja u Super ligi Srbije. Pod Kosanovićevim vođstvom, Novi Pazar je u devet kola osvojio 16 bodova, a Pazarci su ostali neporaženi u poslednjih sedam utakmica. 
-Sačuvaćemo okosnicu tima, osim ako neki igrač ne bude imao lošu procenu. Pa, gde im može biti bolje? Nigde! Najbolje im je sa mnom – ocenio je Kosanović. 
On je dodao da će narednih dana biti poznat plan priprema i destinacija, kao i da će s klupskim rukovodstvom napraviti spisak potencijalnih pojačanja i transfer listu. 
-Nigde ne žurimo, ali intenzivno radimo na tome. Obično u zimskom prelaznom roku i nemate neki veliki izbor. Planirali smo da startujemo 15. januara, ali možda krenemo tri dana ranije. Postoji mogućnost da igramo i na jednom lepom turniru u Hrvatskoj – kazao je Kosanović. 
Super liga Srbije se nastavlja 21. februara 2015. godine, a Novi Pazar će u 16. kolu gostovati beogradskom Radu. 

Povezana vest:  SP BRAZIL 2014, Selektor Nigerije podneo ostavku posle poraza od Francuske