Lukas Podolski Arsenal

Mateus:Podolski da preuzme odgovornost za neuspeh u Arsenalu

Bivši kapiten reprezentacije Nemačke Lotar Mateus rekao je danas da bi fudbaler Intera Lukas Podolski trebalo da preuzme odgovornost za svoj neuspeh u Arsenalu. Podolski je prošle nedelje iz Arsenala otišao na pozajmicu u Inter, gde će ostati do kraja sezone. Nemački reprezentativac nije bio zadovoljan minutažom u londonskom klubu, pa je tražio da ode. On je posle odlaska kritikovao trenera Arsenala Arsena Vengera. 
Mateus je u decembru rekao da bi Podolski trebalo da prestane da krivi druge za neuspeh u Arsenalu i da se koncentriše na fudbal, a ne na aktivnosti na društvenim mrežama. Podolski je posle toga putem Tvitera naveo da ga zabavlja to što mu Mateus daje savete i komentarisao to što se bivši fudbaler ženio pet puta. 
-Podolski bi konačno mogao da pogleda sebe i zapita se zbog čega nije uspeo u velikim klubovima, Bajernu iz Minhena i Arsenalu. Sigurno ima razloga za to i ne treba uvek kriviti trenera – rekao je Mateus, preneli su nemački mediji. 
-Kritikovao je Vengera, a takve stvari se ne rade. Da sam na njegovom mestu, koncentrisao bih se na važne stvari. Nadam se da će to uraditi, pošto nekim ljudima želi nešto da dokaže. Takođe, sigruno želi da igra za reprezentaciju, a konkurencija na njegovoj poziciji je žestoka – rekao je Mateus. 

Povezana vest:  FSS poklonio sportsku opremu opštini Surčin