med 26-12015 9
Rad otputovao u Antaliju
 
Ekipa FK Rad otputovala je u Antaliju na nastavak priprema. U regiji Lara, ekipa sa Banjice će trenirati i imati četiri probe u narednih 15 dana a biće smešteni u hotelu Mirikl (Miracle).
Ekspedicija od 36 članova krenula je sa aerodorma „Nikola Tesla“ u 12 časova i preko Istanbula stigla u Antaliju. Povratak „Građevinara“ zakazan je za 8. februar.
Na spisku putnika nalaze se sledeći igrači:
Borisa Radunović, Darko Dejanović, Miloš Marković, Stefan Vico, Nikola Maraš, Nikola Đurić, Nikola Raspopović, Vladimir Rodić, Ognjen Gnjatić, Branislav Milošević, Đorđe Denić, Aleksandar Simić, Ivan Marković, Nemanja Mihajlović, Miloš Milisavljević, Miloš Čudić, Borko Veselinović, Filip Erić, Uroš Nenadović, Miloš Obradović, Petar Jelić, Bogdan Mladenović, Matija Ljujić, Stefan Mihajlović, Filip Bajinović i Aleksandar Milanović.
Pored Milanovića trenera ekipe u Stručnom štabu se nalaze: Slađan Nikolić i Dragoslav Milenković (pomoćni treneri), Vladimir Pročikević (kondicioni trener), Vladan Radača (trener golmana), Zdravko Marinković i Zoran Rakić (fizio), Petar Matković (ekonom), Vasil Šapeski (sekretar), Darko Đorđević i Antonio Ahel (PR služba) i Vladimir Savić (predsednik kluba).
-Imali smo jednu probu pred Antaliju a očekuje nas rad narednih 15 dana kao i četiri provere na Sredozemnom moru. Ekipa će biti spremna za nastavak sezone – poručio je Milan Milanović.
Za opremu je zadužen Petar Matković koji je odradio sve da preko potrebni rekviziti za trening budu u avionu.
-Oprema je u avionu a na momcima je da treniraju u Antaliji – rekao je Matković.
Fudbaleri Rada će imati četiri provere tokom boravka u Antaliji i to: 29. januar: Belhatov ( Poljska), 01. februar: Astaha (Kazahstan), 05. februar: Pohang Stilers (Južna Koreja), 08. februar: Slavija (Prag). U Beogradu je planiran još jedan susret, pred početak Šampionata. Rad će se sastati sa novosadskom Vojvodinom 14. februara.
Prvi golman tima Boris Radunović pred polazak je rekao:
-Očekuju nas naporni treninzi u Antaliji a imaćemo I dobre četiri provere pred početak Šampionata. Već sam boravio u Antaliji tako da znam da nas očekuju odlični uslovi za rad samo da ne bude povreda – rekao je Radunović.
Povezana vest:  LIGA ŠAMPIONA, Grupa E: Čelsi ubedljiv, remi u Bukureštu