FC_Inter_logoInter nije pregovarao sa Benitesom
Tehnički direktor Intera Marko Branka negirao je da je uprava tog fudbalskog kluba pregovarala sa trenerom Liverpula Rafaelom Benitesom.
Mediji su prethodnih dana objavili da će trener Intera Žoze Morinjo na leto otići iz kluba i preuzeti Real Madrid, a predsednik italijanskog šampiona Masimo Morati nedavno je izjavio da će biti veoma iznenađen ako Morinjo ostane u klubu posle finala Lige šampiona.
Inter i Bajern iz Minhena u subotu od 20.45 u Madridu igraju finale Lige šampiona. Obe ekipe pokušaće da osvoje treći trofej u sezoni, pošto su u domaćim šampionatima osvojile po „duplu krunu“.
-Ne, nismo kontaktirali Benitesa. Naš trener je Žoze Morinjo – rekao je Branka za Skaj Italija.
Mediji su, takođe, prethodnih nedelja navodili da je Benites najbliži odlasku u Juventus, ali će crno-bele najverovatnije preuzeti dosadašnji trener Sampdorije Luiđi Del Neri.
I trener Barselone Pep Gvardiola pominje se kao mogući naslednik Morinja, ali je njegov agent Hose Maria Orobitg odbacio tu mogućnost.
-Gvardiola u Interu? To je nemoguće, nemoguće, nemoguće. Kategorički demantujem te tvrdnje. Ne znam da li je italijanski klub zainteresovan, ali taj transfer nije moguć. Pep je srećan u Barseloni i rekao je da će uskoro produžiti ugovor – rekao je on.
Povezana vest:  Kristijano Ronaldo: Real je najbolji na svetu i svi nam na tome zavide