ratomir_dujkovic_fudDujković odredio igrače za meč sa Rumunijom

 

Selektor mlade fudbalske reprezentacije Srbije Ratomir Dujković objavio je danas spisak igrača za mini pripreme i prijateljsku utakmicu sa selekcijom Rumunije 26. maja u Turn Severinu. Na spisku su: Golmani: Živko Živković (Metalac), Vasa Vasić (Vintertur) i Budimir Janošević (Jagodina).

Odbrana: Dejan Karan (Vojvodina), Vujadin Savić (Crvena zvezda), Marko Jovanović (Partizan), Siniša Stevanović (Spartak), Slavko Lukić (Smederevo), Dušan Brković (Hajduk Kula), Nikola Leković (Bežanija) i Rajko Brežančić (Teleoptik).

Povezana vest:  Siniša Mihajlović: Reprezentacija nije klub da da kupuje igrače

Sredina terena: Miloš Žeravica (OFK Beograd), Slobodan Medojević, Dušan Tadić (Vojvodina), Ivan Radovanović (Atalanta), Marko Stanojević (Rad) i Marko Milinković (Košice).

Napad: Vojo Ubiparip (Spartak), Nemanja Milić (OFK Beograd), Stefan Šćepović (Sampdorija) i Miloš Živanović (Hajduk Kula).

Pripreme mlade reprezentacije za kvalifikacione utakmnice za plasman na prvenstvo Evrope 2011. u Danskoj startovaće 20. maja kada će se igrači i stručni štab okupiti u beogradskom hotelu „M“ odakle istog dana odlaze u Novi Sad. Prvi deo priprema biće obavljen u sportskom centru „Veternik“, a završiće se trening utkmicom protiv Cementa 23. maja u Beočinu. Potom reprezentativci nastavljaju pripremnu fazu u Kladovu, odakle će otputovati u Turn Severin na prijateljski meč sa odgovarajućom selekcijom Rumunije. Utakmicom koja se igra 26. maja od 17 časova zvanično će biti otvoren jedan od najmodernijih stadiona u Rumuniji.

Povezana vest:  Zvezda se remijem oprostila od Evrope