rad antalija 04022015 3PRIPREME FK RAD U ANTALIJI
Radovci iz mora ciljaju Stilerse

Čarima Mediterana nisu odoleli ni fudbaleri Rada. Posle napornog prepodnevnog treninga, grupa igrača Rada je na antalijskih plus 18 stepeni Celzijusovih i hidro opuštanje mišića u Sredozemnom moru pretvorila u prvo ovogodišnje „brčkanje“.
Vladimir Rodić prvi je bio u vodi i naglasio je da se sve radi za nastavak Šampionata.
-Stigli smo malo da se odmorimo i sada okupamo. Ovo je prvi lep i sunčan dan pa smo iskoristili priliku da uđemo u vodu, da budemo malo i na plaž,i a sada sledi popovratak u sobu da se ugrejemo. Voda nije mnogo hladna, ali ne bi trebali toiliko da se zadržavamo.Ipak, nije baš toplo – veli Rodić.
Nova provera, treća utakmica se ekipom Pohang Stilers iz Južne Koreje na programu je od 17,30 u četvrtak.
-Igramo sa Korejancima. Videćemo, daćemo sve od sebe. Ove dve utakmice, što se tiče rezultata, nije bilo najbolje, ali rezultat i nije bio u prvom planu. Nadam se da možemo da odigramo dosta bolje i da se pripremimo za početak sezone – rekao je Rodić.
Grupu iskusnih predvođenu Borkom Veselinovićem, Milošem Markovićem i njegovim imenjakom Obradovićem, sledili su mlađi poput Vladimira Rodića, Matije Ljujića.
Nakon demonstracije „kraula“ i ronjenja usled velikih talasa, usledio je jedinstven poklič iz Mediterana:
– Samo Rad!
Po izlasku iz mora prvo pitanje, doduše šaljivo: Kako je uticala na frizuru?!
-Frizura je već stara i mora da se dotera kada se vratimo u Beograd – kroz šalu je prokomentarisao Markovića i dalje rekao:
-Stigli smo posle treninga da se osvežimo. Danas je jedan od toplijih dana bez vetra tako da valja I za mišiće i da se pripremimo za utakmicu. Imamo duel sa ekipom Koreje. Pokušaćemo da zabeležimo pozitivan rezultat I da iz utakmice u utakmicu dižemo formu i spremni dočekamo Pazar.
Ekipa Rada sutra od 17,30 (od 16,30 pa Srpskom) igra sa Pohang Stilersima, timom iz Juže Koreje. Protivnici „Građevinara“ su prošlogodišnji i višestruki prvaci države kao i Azije.

Povezana vest:  Adebajor dobio upozorenje od Sitija