rad antalija 07022015 3„Građevinare“ sutra od 11 i 18 časova očekuju dve provere

Ekipa Rada odradila je i poslednji trening u Antaliji, u petak ujutru, a u subotu momke sa Banjice očekuju dve provere. Dva prijateljska susreta, iako je bio planiran samo jedan, i to sa Slavijom iz Praga i sa mađarskom Ujpešt Dožom.
Poslednji trening je bio praznik za oči. Momci su maksimalno trenirali neštedeći se a dvosatni rad na terenu bio je još jedan pokazatelj da nebesko plavi žele da maksimalno skoncentrisano i spremno uđu u nastavak takmičenja u Jelen super ligi.
Posle treninga Šef stručnog štaba Milan Milanović imao je razloga za optimizam. Tokom pripremnog perioda ekipa je radila maksimalno, dva puta nedeljno, odigrane su tri utakmice a sada su na redu još dve. U 11 časova po lokalnom vremenu (10,00 Srbija) FK Rad igra sa Slavijom iz Praga dok od 18,00 po lokalnom (17,00 Srbija) Građevinari se sastaju sa Ujpešt Dožom. Podsećanja radi u prvoj utakmici Rad je izgubio od Belhatova sa 2:0 a istim rezultatom su izgubili i od kazahstanske Astane. Iznenađenje je odlična igra i nerešeno (0:0) sa Pohang Stilersima iz Južne Koreje.
-Zadovoljan sam uslovima u Antaliji i odnosom igrača prema treningu koji je za svaku pohvalu. Imali smo jake protivnike, kao što nas očekuju i sutra. Igraćemo sa dve ekipe i to cele utakmice, sa jedno 12, 13 igrača prepodne uglavnom onih koji su bliži prvoj ekipi za prvo kolo. Drugu utakmicu će igrati uglavnom mlađi igrači, imamo dosta omladinaca, petoricu, šestoricu. Oni će igrati drugu utakmicu protiv Ujpešt Dože koju vodi Nebojša Vignjević. Uobičajna je atmosfera pred pripremnu utakmicu. Nema razloga da razmišljamo kako će biti momci a do sada su pokazali visok profesionalni nivo i nadam se da će tako biti i sutra – rekao je Milanović.

Povezana vest:  Alegri: Trebali bismo klonirati Sejdorfa