lalatovic trening 1

Lalatović: Rajković je kapiten Zvezde

Trener fudbalera Crvene zvezde Nenad Lalatović rekao je večeras da će kapitensku traku u prolećnom delu sezone nositi golman Predrag Rajković.
Rajković je u odsustvu povređenog Aleksandra Lukovića predvodio ekipu protiv Bate Borisova, umesto Darka Lazovića, kome je ta uloga oduzeta zbog sukoba sa upravom kluba oko finansijskih detalja.
-Rajković će biti kapiten Crvene zvezde na proleće. On je budućnost kluba, neko na koga ozbiljno računamo da u narednih par godina bude u klubu, najbolji je mladi golman u Srbiji, u Evropi, reprezentativac je, i mislim da sam doneo pravu odluku i da sam izabrao pravog kapitena – rekao je Lalatović za klupski sajt.
On je dodao da je zadovoljan učinkom ekipe na pripremama u Turskoj, posebno zbog prikazane igre u pobedi protiv Bate Borisova od 2:1. 
-Odigrali smo jako dobru utakmicu, meni je od rezultata bitnije kako igrači trče, kako se kreću i kako ispunjavaju zahteve koje postavim pred njih. Veoma sam zadovoljan kako su danas odigrali i čestitam im na pobedi. Jako sam zadovljan kako su odradili pripreme, idemo zadovoljni za Beograd, i nadamo se da ćemo ovako igrati i na proleće – zaključio je Lalatović.
Fudbaleri Crvene zvezde zaostaju šest bodova za vodećim Partizanom, a u prvom meču prolećnog dela sezone u Superligi Srbije 23. februara gostuju niškom Radničkom.

Povezana vest:  Đurić ostao predsednik FK Partizan