diego kostaKosta: Ne dovodite u pitanje moju posvećenost Španiji

Fudbaler Čelsija Dijego Kosta rekao je danas da mu smeta što se njegovo igranje za reprezentaciju Španije dovodi u pitanje.
Rođeni Brazilac zbog povrede je otkazao poziv selektoru Visenteu del Boskeu za utakmicu protiv Ukrajine u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo i prijateljski meč protiv Holandije, a prethodno je propuštao okupljanje aktuelnog šampiona Evrope zbog umora.
-Smeta mi kada se moje igranje za reprezentaciju dovodi u pitanje. Odlučio sam da nosim dres Španije, jer želim to. Pokazao sam entuzijazam i želju. Najbolji način da svima zapušim usta je da igram i doprinesem uspehu nacionalnog tima. Nisam uspeo u tome i zato sad moram da slušam kritike – rekao je Kosta za Marku.
On je dodao da njegova priča sa Španijom još nije ni počela.
-Pošteno je da me kritikuju zbog loših igara, ali da to rade smatrajući da nisam posvećen… To je previše, posle svega što sam doživeo u Brazilu. Žao mi je što nisam bio u stanju da doprinesem koliko sam želeo. Nešto mi se uvek desi kada se igraju utakmice reprezentacije, ali jedva čekam da napravim uspeh sa Španijom – objasnio je Kosta.
Kosta je odigrao dva meča za nacionalni tim Brazila, ali je 2013. godine odlučio da nastupa za Španiju.
Za selekciju „furije“ do sada je odigrao sedam utakmica i postigao jedan gol.

Povezana vest:  Sezonske ulaznice za FK Partizan u prodaji od petka