lalatovic ljutKosanović zadovoljan pobedom, Lalatović ljut

Trener fudbalera Novog Pazara Milorad Kosanović rekao je da je zadovoljan današnjom pobedom protiv Crvene zvezde, dok je Nenad Lalatović bio vidno uzrujan zbog poraza.
-Rezultat je odličan, normalno. Kada pobedite tim koji brani titulu, morate biti zadovoljni. Posebno me raduje igra, iako je bilo uspona i padova – rekao je Kosanović za Arenu posle utakmice u Novom Pazaru.
Pazar je sa 2:1 savladao Zvezdu u 21. kolu Super lige, čime je ostao u borbi za mesto koje vodi u kvalifikacije za Ligu Evropa.
-Ovi igrači ne mogu da shvate, da kada se boriš za vrh i igraš sa
ekipama sa vrha, tu nema igranja, i ako kažem da neki spoljni igrači Zvezde idu gore, oni idu, i to ne možeš da pustiš – kazao je trener Novog Pazara.
Crveno-beli su porazom propustili priliku da bar na kratko preuzmu vodeću poziciju na prvenstvenoj tabeli od Partizana.
Pazar je pobedonosni pogodak postigao iz penala, koji je arbitar Vlado Glođović dosudio posle igranja rukom Darka Lazića, a trener gostiju Lalatović je rekao da ne zna da li je postojao jedanaesterac ili ne.
-Ne mogu da kažem da li je bio penal ili ne, ali očigledno mnogima smeta što je Zvezda prišla prvoplasiranom na dva boda. Očekujem da su mnogi zadovoljni i da će moći mirno da spavaju, jer je nekima očigledno bila muka – rekao je Lalatović.
-Sudija je video sa 50 metara da je našeg igrača pogodila u ruku, a da li je bio penal, ja ne znam – dodao je on. Lalatović je istakao da je Zvezda sama kriva za poraz.
-Sami smo krivi za ovo što se desilo, Jović je u prvom poluvremenu imao dve stopostotne šanse, potom Katai… Tu moraju da se postignu golovi. Kada ne iskoristite te šanse sledi kazne – kazao je trener Zvezde.
Partizan će od 18.00 na svom stadionu igrati protiv Radničkog 1923 u susretu u kom će pokušati da stekne pet bodova više u odnosu na „večitog“ rivala.

Povezana vest:  Galatasaraj duguje Snajderu milion evra