luis suarez igra

Suarez: Kjelini i Ivanović su iritantni igrači

Fudbaler Barselone Luis Suarez smatra da su Italijan Đorđo Kjelini i Srbin Branislav Ivanović odbrambeni igrači koji provociraju i ometaju protivnike.
Urugvajski napadač je u poslednje dve godine bio u centru pažnje nakon skandaloznih incidenata sa italijanskim i srpskim reprezentativcem, jer ih je obojicu ugrizao tokom utakmice.
To je prvo uradio Ivanoviću 2013. na meču protiv Čelsija, dok je nosio dres Liverpula, a potom je godinu kasnije na prvenstvu sveta u Brazilu ugrizao Kjelinija na utakmici između Italije i Urugvaja.
U oba slučaja morao je da pauzira zbog suspenzija.
-Delimično je u tim slučajevima bila moja krivica, jer sam naseo na provokacije, umesto da okrenem glavu i odem. Ali, krivi su i defanzivci koji su me provocirali. Kjelini je odbrambeni igrač koji provocira i ometa protivnika, iritantan je kao i Ivanović – rekao je Suarez za španski radio „Kadena kope“.
On je dodao da i dalje prolazi kroz slične situacije, ali da uspeva da kontroliše emocije.
-Uspevam da ne obraćam pažnju na to, samo nastavim dalje. Imam ljude koji mi pomažu da rešim svoje probleme, osećam se mnogo inteligentnijim sada – zaključio je Suarez.
Urugvajac ove sezone pruža odlične partije u dresu Barselone, za koju je do sada postigao 10 golova.

Povezana vest:  Roma dovodi Drogbu na leto