Tatjana Jelaca i Tijana Bogdanovic u poseti Roditeljskoj kuci i Institutu za majku i dete

Tatjana Jelača i Tijana Bogdanovićeva obišle roditeljsku kuću i Institut za majku i dete

Tatjana Jelača, atletičarka i Tijana Bogdanović, tekvondoka napravile su najlepši uvod u Uskrs deci koja borave u Roditeljskoj kući „Zvončica“ i na odeljenju hematoonkologije Instituta za majku i dete „Dr Vukan Čupić“ kada su im u ime Maxi supermarketa, generalnog sponzora Olimpijskog tima Srbije, darovale ofarbana jaja, slatkiše i voće.

Povezana vest:  ZEPTER INTERNATIONAL OBJAVLJUJE POBEDNIKE ARTZEPT INTERNACIONALNOG TAKMIČENJA U DIZAJNU 2017. „KUHINJSKI PRIBOR“

Poseta srebrne bacačice koplja sa Evropskog prvenstva u Cirihu i srebrne tekvondoke sa Evropskog prvenstva u olimpijskim kategorijama u Rusiji izazvala je oduševljenje među decom, koja su imala bezbroj pitanja. Priče su se spontano nadovezivale jedna na drugu, dok su mališani sa osmehom birali svoje omiljenje voće, slatkiše i jaja. Dve vrhunske sportistkinje uspele su da odgovore na brojna pitanja mališana koji su ih ispratili uz osmehe.

Povezana vest:  Održan panel Važno je da znamo šta jedemo

Na ovaj način je Maxi simbolično obeležio saradnju sa Roditeljskom kućom „Zvončica“ kojoj više od dve i godine pomaže, obezbeđujući svakog meseca kvalitetnu hranu za decu i roditelje koji ostaju na produženom lečenju. Domaći proizvođač Mikros Union uključio se u akciju poklonivši 200 crvenih jaja deci.