zvezda slavljePartizan u Novom Sadu, Zvezda domaćin Radu
 
Utakmice 26. kola fudbalske Super lige Srbije igraće se u nedelju, a derbi kola je u Novom Sadu gde će Vojvodina dočekati Partizan.
Fudbaleri Vojvodine igraju u nedelju od 19 časova na stadionu Karađorđe protiv Partizana i pokušaće da prekinu niz loših rezultata, dok crno-beli žele pobedu kako bi zadržali prednost nad Crvenom zvezdom i primakli se osvajanju titule.
Vojvodina je poražena u poslednje dve utakmice, a na svom terenu izgubila je tri vezana meča i dozvolila je da joj Čukarički na trećem mestu „pobegne“ 10 bodova. U prošlom kolu izgubila je od Voždovca sa 0:1, dok je Partizan kao domaćin pobedio Jagodinu sa 1:0.
Partizanu je u poslednjih pet kola potrebno da osvoji 10 bodova kako bi osvojio 26. šampionsku titulu. Crno-beli su prvi na tabeli sa 60 bodova, a Vojvodina zauzima peto mesto sa 40 bodova.
Fudbaleri Crvene zvezde u nedelju od 17 časova igraju na svom terenu protiv Rada i pokušaće da pobede kako bi ostali u trci sa Partizanom. „Građevinari“ žele dobar rezultat kako bi se zadržali u gornjem delu tabele.
Zvezda je u prošlom kolu pobedila Donji Srem sa 3:1, a Rad je istim rezultatom pobedio Mladost iz Lučana. Crveno-beli su drugi na tabelisa 55 bodova, a Rad je šesti sa 37 bodova.
Čukarički igra u nedelju od 17 časova u Lučanima protiv Mladosti I želi da nastavi sa dobrim rezultatima i zadrži ubedljivo treće mesto. Beogradski tim je u prošlom kolu pobedio OFK Beograd sa 1:0, a Mladost je izgubila od Rada sa 1:3.
Čukarički je treći na tabeli sa 50 bodova, a Mladost zauzima deveto mesto sa 30 bodova.
Fudbaleri Novog Pazara igraju u nedelju od 17 časova u Nišu protiv Radničkog i žele pobedu kako bi ostali ispred Vojvodine na četvrtom mestu. Ekipa Milorada Kosanovića je neporažena u poslednje četiri utakmice na gostovanjima, uz tri vezane pobede i četvrta je na tabeli sa 40 bodova.
Radnički je posle dve vezane pobede, odnosno tri pobede u poslednje četiri utakmice, 11. na tabeli sa 22 boda.
Pretposlednji Voždovac u nedelju od 17.30 igra u Subotici protiv Spartaka i mora da pobedi kako bi ostao u trci za opstankom. Jagodina dočekuje Donji Srem, OFK Beograd će biti domaćin Radničkom iz Kragujevca, a Napredak će u Kruševcu dočekati Borac.
Parovi 26. kola Super lige Srbije:
Nedelja:
Crvena zvezda – Rad (17.00)
Jagodina – Donji Srem (17.00)
Mladost – Čukarički (17.00)
OFK Beograd – Radnički (KG) (17.00)
Radnički (N) – Novi Pazar (17.00)
Spartak – Voždovac (17.30)
Napredak – Borac (19.00)
Vojvodina – Partizan (19.00)
Povezana vest:  Mančester siti bolji od Čelsija u Londonu