zoran milinkovic par mladost (1)

Milinković: Titula je dokaz da san može da postane java

Trener Partizana Zoran Milinković rekao je danas da će ekipa u slavljeničkoj atmosferi pobediti Novi Pazar i na najbolji način proslaviti 26. titulu u istoriji kluba.
-U lepom raspoloženju čekamo meč sa Novim Pazarom. Sve ukazuje na to da će zbog našeg slavlja biti gotovo revijalna utakmica, ali naša obaveza je pobeda, posebno jer vraćamo pehar tamo gde mu je mesto – rekao je Milinković na konferenciji za medije na stadionu u Humskoj.
Milinkoviću će titula sa Partizanom biti prvi trofej, što mu je kako je rekao, kruna karijere.
-Sjajan je osećaj, u velikoj meri ispunio sam život, ovde sam odrastao i mnogo volim klub. Pokazalo se da san može da postane java – naveo je Milinković.
On je istakao da će sutra pružiti priliku igračima iz drugog plana jer želi da osveži ekipu za finale nacionalnog Kupa protiv Čukaričkog.
-Želim da odmorim nosioce igre i one koji su izneli najveći teret ove sezone. Biće oko četiri promene, ali uprkos tome, Partizan će izaći u konkurentnom stastavu. Meč ima težinu jer se Novi Pazar bori za Evropu i ima svoje ambicije. Verujem da me momci neće razočarati – rekao je Milinković i pozvao navijače da dođu u što većem broju.
Trener crno-belih rekao je da će stručni štab podneti izveštaj na kraju sezone i spisak želja za prelazni rok.
-Uradićemo analizu sa vizijom, želje nisu sporne, hoćemo da budemo još jači, ali to zavisi od mnogih okolnosti. Navijači od Partizana traže zvučna imena i svesni smo toga. Šćepović je dete Pertizana, zar je sporno što je došao na stadion – rekao je Milinković, aludirajući na navode pojedinih medija da je Marko Šćepović bio na pregovorima.
Utakmica između Partizana i Novog Pazara igra se sutra od 17 sati, a program na stadionu u Humskoj počeće sat ranije koncertom Grupe JNA.

Povezana vest:  Klubovi podržali Savez i Kokezu, VAR od sledeće sezone u srpskom fudbalu