terzic bilbord

Terzić: Ubeđen sam da ćemo osvojiti titulu

Generalni direktor Fubalskog kluba Crvena zvezda u ostavci Zvezdan Terzić rekao je večeras da je ubeđen da će crveno-beli osvojiti šampionsku titulu i da je ekipa u duelu sa Partizanom pokazala da ima perspektivu.“Ubeđen sam da ćemo biti šampioni, ali ne samo to, mislim da ovaj tim ima veliku perspektivu i da će na evropskoj sceni napraviti ono što navijači Crvene zvezde očekuju“, rekao je Terzić novinarima posle utakmice na stadionu „Rajko Mitić“.
Zvezda je sa 3:1 pobedila Partizan u devetom kolu Super lige i sada ima osam bodova više od „večitog“ rivala, uz utakmicu više.
-Lepo je večeras biti zvezdaš. Ovo je jedan od najboljih derbija u poslednjih 10, 15 godina. Ljudi koji su došli da gledaju utakmicu imali su šta da vide. Zvezda je dominirala u prvom poluvremenu i trebalo je to prvo poluvreme da rešimo sa dva tri gola u našu korist. Nadam se da je zvezdaška javnost prepoznala da Crvena zvezda ima budućnost i da ovaj tim raste – rekao je Terzić.
Generalni direktor u ostavci ocenio je da su crveno-beli pokazali veliku želju i rekao da se isplatio „dobar rad“ tokom dvonedeljne reprezentativne pauze.
-Bila je velika želja, dobra atmosfera i dobar rad u prethodnom periodu koji se isplatio. Crvena zvezda je na pravom putu, na putu da stvori šampionsku generaciju, koja može da zadovolji ambicije na evropskoj sceni… Ako ne dođu neki drugi ljudi, koji mogu da pokvare sve što smo uradili do sada – kazao je Terzić.
On je ocenio da je Zvezda dobro odradila prelazni rok i da je dovela dobre fudbalere, kako strane tako i domaće.
-Odradili smo fenomenaln prelazni rok bez ijednog jedinog dinara. Sve smo radili na reč i tek prodajom (Predraga) Rajkovića smo došli do prvih para. Tim parama smo izmirili dugovanja iz kojih su igrači došli i dali prvi novac fudbalerima. Ceo prelazni rok smo odradili na reč i na obraz – kazao je Terzić.
On je pohvalio igru Slavoljuba Srnića i Srđana Plavšića, kao i Vukašina Jovanovića i Marka Grujića, za koje veruje da će postati nosioci igre u budućnosti.

Povezana vest:  Adnan Januzaj u Junajtedu do 2018.

PHOTO: Antonio Ahel/ATAIMAGES