milorad kosanovic par np

Pazar počeo pripreme, novajlije Goginašvili i Đaković

Fudbaleri Novog Pazara počeli su danas pripreme za novu sezone na stadionu kraj Jošanice, a nova pojačanja kluba su mladi reprezentativac Gruzije Irakli Goginašvili i Marko Đaković.

Trener Milorad Kosanović istakao je da Novi Pazar uvek ima najviše ambicije, ali da trenutno nije realno da se priča o borbi za mesto u Evropu.

Povezana vest:  Karadžić: Želimo da unapredimo saradnju sa Kinom

-Svi pričaju o plasmanu u Evropu, a priče o tome nisu realne jer svake godine pravimo novi tim. Moramo da vidimo na koga računamo, pa kada iskristališemo tim znaćemo više. Novi Pazar bi trebalo da ima osnovnu želju, a to da bude u prvih osam – rekao je Kosanović novinarima na okupljanju.

On je poručio da su iz kluba za sada otišli samo Marko Jevtović u Partizan i Dejan Rusmir, dok njihovim stopama želi da ide i Bruno Olivera Matos.

Povezana vest:  LIGA EVROPE, Atletiko u finalu i pored poraza

-Nemamo transfer listu, igrači koji nisu igrali bi trebalo da napuste ovu sredinu. Bruno se još uvek nije vratio iz Brazila i izrazio je želju da ode u veći klub. Videćemo još, a dodatan problem imamo jer svi fudbaleri, osim iz Partizana, donekle Vojvodine, a poneko iz Zvezde, žele odmah u inostranstvo. Tek ukoliko im propadnu te opcije onda biraju ostanak u Srbiji – naveo je Kosanović.

Povezana vest:  139.VEČITI DERBI, Dačić zadovoljan zbog svetskih medija

Prema njegovim rečima novopazarski superligaš je u ozbiljnim pregovorima oko dolazaka pojačanja, ali nije hteo da otkrije njihova imena. Nova sezona u Superligi Srbije kreće 18. jula, a Novi Pazar u prvom kolu dočekuje Javor.