rendulic cz promo

Rendulić: Zvezda najbolji potez u karijeri

Doskorašnji fudbaler Čukaričkog Zoran Rendulić potpisao je danas dvogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom i na taj način postao prvo pojačanje crveno-belih u prelaznom roku.

Nekadašnji mladi reprezentativac Srbije igra na poziciji štopera, visok je 190 centimetara i sigurno će biti veliko pojačanje za ekipu trenera Miodraga Božovića.

-Došao sam u najveći klub, ne samo u Srbiji. Mislim da mi je ovo najbolji potez u karijeri, u najboljim sam godinama i želim da pomognem Zvezdi da se osvoji titula – izjavio je 31-godišnji defanzivac.

Povezana vest:  Karadžić: Da nije bilo premijera i FSS Zvezda u trećoj ligi

On je rođen u Sarajevu, ali je karijeru počeo u čačanskom Borcu, a potom je igrao u Austriji, Francuskoj, Južnoj Koreji i Kini. U međuvremenu je jednu sezonu proveru u Javoru, a prethodnih šest meseci nosio je dres Čukaričkog i bio jedan od najzaslužnijih za istorisjke rezultate ekipe sa Banovog brda.

-U Zvezdu me privukla veličina kluba, naravno, ali i to što dugo poznajem šefa Božovića, koji je dok sam bio u Francuskoj hteo da me dovede u Rusiju. Znam dosta igraea tako da mi neće biti potrebno mnogo da se prilagodim – naveo je Rendulić.

Povezana vest:  Ruski policajci pretresli navijačice do gole kože

Na konstataciju novinara da je pregovarao i sa Partizanom, Rendulić je rekao:

-Ne bih se mnogo bavio pisanjima po novinama, imao sam u srcu želju koja se dodatno pojačala dolaskom Božovića“, pojasnio je Rendulić, koji je zadužio crveno-beli dres sa brojem 77.