Steven_GerrardEnglezi u strahu zbog Džerardove povrede

 

Engleska fudbalska javnost je u strahu posle povrede Liverpulovog kapitena Stevena Džerarda na poslednjem treningu engleske reprezentacije. Dogodilo se to na samom početku jučerašnjeg (četvrtak) treninga selektora Fabija Kapela u austrijskim Alpama. Posle samo tridesetak sekundi Džerard je napustio teren, a odmah je do njega dotrčao kondicioni trener Stefano Tireli koji je potom proveo 20 minuta masirajući list njegove desne noge i leđa.

Povezana vest:  Zbog izbora u Kataloniji pomeren derbi Barselona-Real Madrid

Na pitanja lokalnih znatiželjnika hoće li biti dobro, Džerard je potvrdno samo podigao palce u vazduh, ali činjenica da nije kasnije učestvovao na trening utakmici dovoljan je signal za oglašavanje alarma kod Fabija Kapela.

The Sun piše kako je 30 – godišnji vezni igrač kasnije primio dodatne tretmane u hotelu, ali da će zbog povrede gotovo sigurno propustiti nedeljnu prijateljsku utakmicu sa Japanom u Gracu. Večernji trening engleske reprezentacije u četvrtak propustili su i Liverpulov bek Glen Johnson – zbog povrede prepona i Stefan Varnok povreda skočnog zgloba. Obojica bi ipak trebali biti spremni za prijateljski duel sa Japancima.

Povezana vest:  Mitrović i Kostić: Meč sa Rusijom dobra provera