stankovic_antic_i_zigic_kznUoči meča Srbija – Novi Zeland

 

Najbolja selekcija Srbije odigraće prvu kontrolnu utakmicu u pripremnom periodu u Klagenfurtu, 29. maja (17.15) protiv Novog Zelanda. Iako je reč o prijateljskoj utakmici, selektor Radomir Antić naglašava da je pored dobre igre važan i rezultat.

– Znate moj stav koji stoji od kad sam preuzeo selekciju Srbije, da ne postoje prijateljske utakmice i da je u svakoj prilici važan i rezultat, kao i mnogo drugih utisaka koji su mi važni – rekao je selektor Antić uoči meča protiv rivala koji je prava uvertira za mondijalski okršaj protiv Australije. – Biće to prilika da podelimo minutažu, da svim raspoloživim igračima ukažemo šansu… Nikave alibije ne priznajem, hoću da u svakoj utakmici, od prvog do 90. minuta budemo ekipa koja zna šta hoće – naglasio je selektor Antić.

Povezana vest:  Runi propušta meč sa Fulamom

Organizatori utakmice na stadionu „Hipo Arena“ u Klagenfurtu naglasili su da je do dan uoči meča prodato oko 14.000 ulaznica, ali da može da se očekuje najezda navijača direktno na stadion pa bi brojka gledalaca mogla i da se poveća.