partiyan metalac slavlje

Milinković: Počeli smo prvenstvo kako želimo

Trener fudbalera Partizana Zoran Milinković rekao je posle večerašnje pobede nad Metalcem na otvaranju Super lige Srbije da je zadovoljan igrom svog tima i dodao da ubedljiv trijumf od 4:0 mnogo znači ekipi pred revanš sa Dila Gorijem u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

-Startovali smo onako kako smo želeli. U dosta dobrom i visokom ritmu smo odigrali prvo poluvreme, postigli golove i stvorili dosta šansi. Zadovoljan sam kako smo kontrolisali igru. U drugom delu nam je možda nedostajalo malo svežine, ali je rezultat bio u našu korist… Dogovorili smo se da držimo posed i tako trošimo vreme… Pokušali smo da s promenama ritam dođemo do gola, a u tome smo i uspeli u poslednjem minute – rekao je Milinković novinarima posle utakmice.
Partizan je večeras na svom stadionu sa 4:0 savladao Metalac iz Gornjeg Milanovca u utakmici prvog kola Super lige Srbije.
Crno-bele u utorak očekuje revanš u kvalfikacijama za Ligu šampiona protiv DIla Gori, a Milinković je rekao da ovakva igra i pobeda donose samopouzdanje ekipi.
-Zadovoljni smo urađenim poslom. Ono što hoćemo jeste da što pre dođemo do takmičarkse forme, a ona dolazi kroz utakmice. Donosi nam ovakva igra samopuzdanje pred revanš sa Dilom – rekao je trener Partizana.

Povezana vest:  ITALIJANSKA LIGA, Rezultati 17. kola i tabela Serije A