zagorcic vojvodina

Zagorčić: Primljeni gol jedina greška na utakmici

Trener fudbalera Vojvodine Zlatomir Zagorčić rekao je posle remija u gostima protiv Spartaksa da je zadovoiljan igrom svojih izabranika u susretu sa predstavnikom Letonije.
Srpski tim odigrao je u Jelgavi nereseno 1:1 i prošao u 3. kolo kvalifikacija za Ligu Evrope, nakon što je prvi meč u Novom Sadu dobio sa ubedljivih 3:0.
-Gol koji smo primili jedina je greška na današnjem meču. Kontrolisali smo igru i bili nadmoćniji, ali nismo slavili zbog plasmana u dalje kvalifikacije posto smo odigrali nerešeno – kazao je Zagorčić novinarima posle meča.
Tokom prvog poluvremena Vojvodina je mogla da povede preko Ivanića, ali je njegov udarac odbranio protivnički golman, međutim, i domaćin je propustio šansu da zatrese mrežu kada je Davidovs šutirao preko gola.
U nastavku su Novosađani kontrolisali igru, Stanisavljević je u 56. minutu iz slobodnog udarca pogodio prečku, a vođstvo je doneo Kordić u finišu kada je odbijenu loptu poslao u mrežu.
Spartaks je na kraju ipak izborio utešan remi u trećem minutu sudijske nadoknade preko italijanskog internacionalca Vivakve.
Vojvodina je posle eliminacije Crvene zvezde i Čukaričkog ostala jedini predstavnik Srbije u nastavku kvalifikacija za Ligu Evrope, gde je čeka italijanska Sampdorija.
-Oni su izraziti favoriti u predstojećem dvomeču. Međutim, nećemo se predati i učinićemo sve da priredimo iznenađenje i eliminišemo i Sampdoriju – poručio je Zagorčić.
Prva utakmica 3. kola kvalifikacija između Sampdorije i Vojvodine igra se 30. jula u Đenovi, a revanš sedam dana kasnije u Novom Sadu.

Povezana vest:  Olić zbog povrede možda propušta EP