partizan metalac

Zvezda igra protiv Radničkog, Partizan u Novom Pazaru

Utakmica Crvena zvezda – Radnički Niš sutra „otvara“ Treće kolo Super lige Srbije, a jedna od najzanimljivijih utakmica igraće se u Novom Pazaru, gde će gostovati Partizan.

Fudbaleri Zvezde sutra od 20 časova na svom terenu igraju protiv Radničkog iz Niša i žele pobedu kako bi se iskupili za nerešen rezultat (0:0) iz prošlog kola protiv Metalca i ostali u vrhu tabele. Sa druge strane, Radnički želi drugu vezanu pobedu, posle trijumfa u prošlom kolu nad OFK Beogradom (1:0).

Ulaz na stadion „Rajko Mitić“ biće besplatan.

Posle dva kola Zvezda je četvrta na tabeli sa četiri boda, a Radnički je sedmi sa bodom manje.

Povezana vest:  MOZZART ZLATNA LIGA, Probudio se Atlantic

Fudbaleri Partizana u subotu od 17 časova igraju u Novom Pazaru i pokušaće da nastave niz pobeda u prvenstvu i sačuvaju prvo mesto na tabeli. Takođe, crno-beli nisu dobili prvenstveni duel u Novom Pazaru u poslednje četiri sezone.

Ekipa Zorana Milinkovića u utakmicu ulazi posle sinoćnog remija (1:1) sa Steauom u Bukureštu, u Trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona. U prošlom prvenstvenom superligaškom kolu Partizan je pobedio Jagodinu sa 6:0, dok je Novi Pazar odigrao 1:1 u Lučanima i još je bez pobede u prvenstvu.

Partizan je prvi na tabeli sa šest bodova, a Novi Pazar je u grupi ekipa sa po jednim bodom i zauzima 10. mesto.

Fudbaleri Borca u subotu od 20 časova igraju u Čačku protiv Čukaričkog i žele da pobede i zadrže maksimalni učinak u prvenstvu. Ekipa Nenada Lalatovića je u prošlom kolu pobedila Voždovac sa 2:0, dok je Čukarički igrao nerešeno, 1:1, sa Radom.

Povezana vest:  Uoči meča Srbija - Novi Zeland

Borac je drugi na tabeli sa šest bodova, a Čukarički je peti sa dva boda manje.

Fudbleri Javora u nedelju od 20 časova igraju u Novom Sadu protiv Vojvodine i pokušaće da pobede i zadrže maksimalni učinak u ligi, dok Vojvodina traži prvu pobedu u prvenstvu. Javor je u prošlom kolu pobedio Spartak sa 2:0, a Vojvodina je izvukla bod protiv Radnika iz Surdulice (2:2).

Javor je treći na tabeli sa svih šest bodova, a Vojvodina je 13. sa jednim bodom.

Povezana vest:  3. kolo Lav zlatne lige, Favoriti se polako izdvajaju!

Fudbaleri OFK Beograda igraju u subotu od 18 časova protiv Voždovca i pokušaće da osvoje prvi bod u prvenstvu, a isto želi i Jagodina, koja će u nedelju od 19 časova dočekati Metalac.

U ostalim utakmicama domaće ekipe traže prve pobede u prvenstvu, Rad će u subotu od 18 časova biti domaćin Radniku, a Spartak će u Subotici u isto vreme igrati protiv Mladosti iz Lučana.

Parovi Trećeg kola Super lige Srbije:

Petak:

Crvena zvezda – Radnički (N) (20.00)

Subota:

Novi Pazar – Partizan (17.00)

OFK Beograd – Voždovac (18.00)

Rad – Radnik (18.00)

Spartak ; Mladost (18.00)

Borac – Čukarički (20.00)

Nedelja:

Jagodina – Metalac (19.00)

Vojvodina – Javor (20.00)