Walter Zenga

Zenga: Treba nam dobra utakmica

Trener fudbalera Sampdorije Valter Zenga izjavio je večeras u Novom Sadu da je cilj njegove ekipe u sutrašnjem revanš meču sa Vojvodinom da odigra dobru utakmicu.
Zenga je na konferenciji za novinare na stadionu „Karađorđe“ rekao da je to ono što je potrebno timu Sampdorije, istakavši da zna šta treba da promeni u igri svog tima u odnosu na prvi meč pre sedam dana u Torinu, ali da o tome ne želi javno da priča.
Na pitanje novinara koliko mu znači podrška koju je posle poraza od 4:0 u prvom meču dobio od predsednika kluba Masima Ferera, Zenga, koji evidentno nije bio raspoložen za razgovor sa novinarima, kratko je rekao da su svi u Sampdoriji tim i da su „uvek zajedno i u dobru i u zlu“.
Po završetku konferencije za medije sportski direktor Vojvodine Ljubiša Dunđerski svom kolegi iz Sampdorije Karlu Ostiju uručio je dva dresa Vojvodine koje je kao rođendanske poklone predsedniku kluba iz Đenove, Masimu Fereru i njegovom sinu Roku, poslao predsednik Vojvodine Zoran Šćepanović.
U poruci koju je uz poklon poslao Šćepanović, pored najlepših želja za rođendan koji danas slave Ferero i njegov sin, kaze se da je „ovaj skromni poklon podsetnik na veliko prijateljstvo dva kluba koje je započeo veliki Vujadin Boškov“.
Revanš utakmica 3. kola kvalifikacija za Ligu Evrope između Vojvodine i Sampdorije igra se sutra od 21 sat na stadionu „Karađorđe“ u Novom Sadu.

Povezana vest:  Portugal u najjačem sastavu brani titulu na EP