antic srb cg 24072015 0013

Oglasio se i Aleksandar Antić

Član Upravnog odbora FK Crvena zvezda Aleksandar Antić obratio se javnosti koju puštamo u celosti.

„Poštovani Zvezdaši,

 

U rukovodstvo našeg najtrofejnijeg kolektiva, FK Crvena zvezda, ušao sam kada je Klub već uveliko zapao u velike probleme. Čitav niz godina pre toga Zvezda se suočavala sa finansijskim problemima koji su samo postajali sve veći. 

Povezana vest:  Fudbaleri Crvene zvezde večeras gostuju Ludogorecu

Kao član Uprave, zajedno sa timom ljudi sa kojim sam radio, pokušao sam da se izborim sa finansijskim teškoćama.

Kada sam došao u Klub, Crvena zvezda nije imala ni jednog sponzora. Danas kada tim saradnika i ja odlazimo, Crvenoj zvezdi ostavljamo brojne sponzorske ugovore vredne nekoliko miliona evra na godišnjem nivou.

Crvena zvezda je veliki sportski sistem i bez obzira na teškoće u njegovom funkcionisanju, čitava sportska javnost uvek je očekivala da Zvezda ostvaruje pobede i osvaja trofeje.

Povezana vest:  Čelsiju samo bod na gostovanju Stouku

Nažalost, u borbi sa brojnim teškoćama nije bilo moguće ostvariti veće sportske rezultate.

Deo zvezdaške javnosti počeo je konstantno da vrši pritiske ne sagledavajući celokupnu sliku i svodeći probleme samo na personalne. U takvim uslovima postalo je nemoguće raditi i zato sam odlučio da podnesem neopozivu ostavku na mesto člana Uprave Kluba. 

Moja ljubave prema Crvenoj zvezdi će uvek ostati velika i iskrena.

Povezana vest:  29. KOLO BUNDES LIGE, Bajern opet lider Bundeslige

I dalje ću biti veran navijač Zvezde i dolaziću na utakmice Kluba, kao što sam to činio i godinama pre nego što sam prihvatio da budem deo Uprave.“