milojevic cuka - gabila006

Milojević: Odmorili smo se, nadam se bodovima protiv Radnika

Trener fudbalera Čukaričkog Vladana Milojević rekao je danas da je njegova ekipa pauzu u Super ligi Srbije iskoristila za odmor i pripremu za nastavak takmičenja.
-Pauzu smo iskoristili na najbolji mogući način, bio nam je potreban predah. Posle pobede u Milanovcu, imali smo dve nedelje mirnog rada – rekao je Milojević novinarima u Beogradu.
Čukarički će sutra na Banovom brdu dočekati Radnik iz Surdulice, a Milojević je rekao da očekuje tešku utakmicu.
-Raduje me da su svi igrači zdravi i spremni smo ;za sutrašnju utakmicu koja neće biti nimalo laka. Dolazi nam ekipa Radnika koja je promenila trenera, a došlo im je i dosta igrača zadnjeg dana prelaznog roka. Osvojili su prvo mesto u drugoj ligi, igraju ;disciplinovano i mislim da će promena trenera dovesti do toga da igrači budu maksimalno mobilisiani i sigurno sa novim taktičkim zamislima novog šefa – rekao je Milojević.
-Mislim da ćemo se pripremiti na najbolji mogući način da odgovorimo ;jednoj takvoj utakmici. Što se tiče moje ekipe nemam kadrovskih problema, ;videćemo još u kakvoj je situaciji kapiten Igor Matić, a povreda mu je pred ;Metalac bila teža nego sad. Nemamo probleme sa žutim kartonima – dodao je on.
Fudbaler ekipe sa Banovog brda Dragoljub Srnić nada se pobedi protiv Radnika i osvajanju novih bodova.
-Dolazi nam ekipa Radnika koja je tvrda i očekujemo tešku utakmicu. Nadamo se pobedi i osvajanju tri boda koji bi nas vratili tamo gde treba da budemo odnosno među prve četiri ekipe u ligi. Dosta nam je značila pobeda protiv Metalca, imali smo pauzu dve nedelje konsolidovali se i dobro trenirali – kazao je Srnić.
Utakmica devetog kola Super lige između Čukaričkog i Radnika igraće se sutra od 20.00 na Banovom brdu.

Povezana vest:  Bundesliga: Borusija (M) – Ajntraht 2-0