par az 17092015 0007

Vazura: Partizanove ambicije rastu

Generalni direktor Partizana Miloš Vazura rekao je da ambicije tog kluba rastu i da njegovi fudbaleri svaku utakmicu treba da odigraju suprotno u odnosu na „večiti“ derbi.
-Ambicije rastu, ali je najbitnije da u nedelju odigramo dobro. Isto ovako kao protiv Alkmara svaki igrač treba da pruži 100 odsto sebe i protiv Radničkog, Rada, Voždovca… Svaku utakmicu treba da odigramo ovako, totalno suprotno nego u derbiju – rekao je Vazura novinarima.
Partizan je pobedom počeo takmičenje u Ligi Evropa, pošto je u četvrtak uveče na svom stadionu sa 3:2 savladao holandski AZ Alkmar.
-AZ igra odličan fudbal, to je stabilan klub sa budžetom od 28 miliona evra – naveo je direktor Partizana.
Crno-beli su uspeli da se oporave od poraza u „večitom“ derbiju za vikend od Crvene zvezde, posle kog je pozicija trenera Zorana Milinkovića u javnosti bila pod upitnikom, ali on nije smenjen. Vazura je kazao da Milinković ima punu podršku uprave.
-Pokazali smo da je dobro razmišljamo i hladne glave kada je u pitanju trener. Za nas iz uprave nije bilo polemike oko trenera. Verovali smo od prvog dana i dalje verujemo u njega. Ima našu punu podršku, imao je juče, imao je danas, imaće je i sutra – kazao je Vazura.
Mladi fudbaler Partizana Andrija Živković odbio je posle utakmice da razgovara sa novinarima, jer mu se nije svidelo pitanje nakon „večitog“ derbija da li smatra da je bio jedan od najgorih.
Vazura je stao na Živkovićevu stranu, rekavši da je još mlad i da je bio „vruće glave“.
-Njegovo je pravo da radi kako hoće. On je jako mlad, nije u redu da mu govorimo da je igrao najgore. Vruće je glave izašao, pustite ga – rekao je Vazura.
Partizan će u nedelju dočekati Radnički iz Niša u 10. kolu Super lige Srbije.

Povezana vest:  Italijanska Seria B postaje Serija Bwin