abubakar umaru par az 17092015 0005

Abubakar: Zaboravili smo na ono šta je bilo protiv Zvezde

Junak pobede fudbalera Partizana nad AZ Alkmarom Abubakar Umaru rekao je da je pobeda nad AZ-om dobro došla posle poraza od Crvene zvezde u prvenstvu.
-Još pre početka utakmice smo znali koliko je bitna, pogotovo jer znamo kakva je bila ona prošla. Igrali smo za naše navijače koji su bili uz nas i dali nam energiju da zaboravimo na ono šta je bilo protiv Crvene zvezde – rekao je Abubakar novinarima
Partizan je u četvrtak uveče na svom stadionu savladao holandski AZ Alkmar sa 3:2 i tako pobedio na početku grupne faze Lige Evropa. Dvostruki strelac Abubakar je kazao da su njegovi golovi plod dobre igre cele ekipe.
-Svi su igrali kako treba i dali sve od sebe. Dao sam golove zahvaljujući ekipi, kao i navijačima koji su došli na stadion – kazao je Abubakar.
Kamerunski napadač je jedan od najboljih igrača Partizana ove sezone, što su prepoznali i navijači koji su mu skandirali ime tokom susreta sa AZ-om
-Dobar je osećaj kada navijači skandiraju moje ime, ali ja želim da dam maksimum da li bio dobar ili loš dan za mene – rekao je on.
Abubakar je istakao da se nada nastavku golgeterske serije.
-Nije ušlo protiv Zvezde, to je bio loš dan, ali uvek glava gore. Radim pošteno svoj posao – rekao je Abubakar.
Partizan će u sledećem kolu gostovati Augsburgu 1. oktobra.

Povezana vest:  Teri prihvatio krivicu za vređanje Antona Ferdinanda

PHOTO: ATAImages