ljajic inter-trening

Mančini: Ljajić će biti važan deo tima

Trener Intera Roberto Mančini rekao je danas da će reprezentativac Srbije Adem Ljajić biti važan deo njegovog tima kada počne da igra.

-Bio sam spreman da ga uvedem u nedelju, ali sam zbog povreda morao da se oslonim na druge igrače. Ljajić ima izuzetan tehnički kvalitet, naročito u utakmicama protiv rivala koji se brane. Biće jako važan u tim utakmicama. Niko nije nedodirljiv i svako je važan – rekao je Mančini na konferenciji za novinare, a preneli su italijanski mediji.
Ljajić je ovog leta prešao u Inter na pozajmicu iz Rome do kraja sezone, ali još nije zaigrao za tim sa San Sira.
Inter sutra igra protiv Verone meč vanrednog kola, a trenutno je prvi na tabeli, sa sve četiri pobede iz četiri kola, zbog čega je u Italiji već počelo da se priča da će „nerazuri“ napasti titulu ove sezone.
-Ništa se nije promenilo zbog ovakvog početka sezone, jer je ovo tek početak. Tim treba da raste i da radi. Naravno, sada možemo da radimo mirnije. Nema mečeva koje možemo da otpišemo. Bilo je teško protiv Karpija, a bili smo izjednačeni s Kjevom. Jedino je u derbiju (protiv) Milana bilo normalno, jer se tu očekuje da pružiš 100 odsto – rekao je Mančini.

Povezana vest:  Krunić traži pobedu Jagodine kod kuće