miljojko gosic jagodina

Gošić optimista uoči utakmice u Lučanima

Trener fudbalera Jagodine Miljojko Gošić rekao je danas da njegova ekipa sa mnogo optimizma dočekuje utakmicu protiv Mladosti u Lučanima, u 16. kolu Super lige Srbije.
-Putujemo sa mnogo optimizma u Lučane i očekujemo da odigramo ništa manje hrabro i odvažno nego što smo odigrali u Ivanjici – rekao je Gošić na konferenciji za novinare.
Fudbaleri Jagodine u nedelju od 14 časova u Lučanima igraju protiv Mladosti, utakmicu 16. kola Super lige Srbije. Gošić je rekao da je tim Mladosti sastavljen od iskusnih superligaških igrača.
-Neško Milovanović vodi ekipu na strateški odličan način. Tim je uvek motivisan, odgovoran, disciplinovan. Igra koju su pokazali protiv Partizana nije bila kriza Partizana i naglasio bih dobru igru Mladosti – rekao je Gošić.
On je naveo da je Jagodina u stalnim problemima sa bodovima, a da je u prošlom kolu u Ivanjici (1:1) protiv Javora odigrala veoma dobro. Posle 15 kola, Jagodina je pretposlednja na tabeli sa 11 bodova, a Mladost na 10. mestu ima šest bodova više.
-Mislim da smo odigrali izuzetnu utakmicu u Ivanjici. U drugim okolnostima taj bod bi bio izuzetno poštovan, ali pošto smo mi u ovoj poziciji, nismo u situaciji da kažemo da nam je bod dovoljan – rekao je Gošić.
On je dodao da će imati sve igrače na raspolaganju i da je većina igrača, koja je dobila šansu na Kup utakmici protiv Proletera, pokazala da može da računa na njih.
-Pojačali smo kapacitet tima, to nas ohrabruje i daje nam podstrek i nadu da ćemo do kraja biti sve bolji – naveo je Gošić.
Fudbaler Jagodine Uroš Nikolić rekao je da očekuje tešku utakmicu protiv Mladosti, od koje je njegov tim pretrpeo poraz u prvom kolu na domaćem terenu.
-Sigurno da želimo da im vratimo za taj poraz. Oni su dobili samopouzdanje posle utakmice sa Partizanom, ali nas to ne bi trebalo da brine. Ako prikažemo igru kao u duelu protiv Javora mislim da ćemo osvojiti tri boda kako bismo krenuli ka sredini tabele – rekao je Nikolić.

Povezana vest:  NEMAČKA LIGA, Rezultati 30. kola i tabela Bundeslige