drulovic par atl

Fudbaleri Partizana otputovali za Bilbao

Fudbaleri Partizana otputovali su danas u Španiju, gde će u četvrtak igrati utakmicu četvrtog kola Lige Evropa protiv Atletik Bilbaoa.
-Bilbao dolazi iz jake lige, španske, gde se igra kvalitetan fudbal i godinama forsiraju svoj stil. Ali, sve je otvoreno. Spremni smo i idemo da se nadigravamo sa Bilbaoom rekao je fudbaler crno-belih Alen Stevanović novinarima pred polazak na put. 
Stevanović je rekao da veruje da Partizan može mnogo i da crno-belima predstoje lepi dani.
-Ovaj tim može mnogo. Čini mi se da ni sama ekipa nije svesna koliko u njoj ima potencijala. Nećemo više da gledamo nazad, na ono što je bilo u Gornjem Milanovcu, jer sezona je duga i moramo da se vratimo na pravi put i sve osim poraza u Španiji, predstavljalo bi uspeh – rekao je Stevanović.
Crno-beli će večeras na stadionu San Mames odraditi trening, a pred novinare će, pre toga, izaći i trener Ljubinko Drulović. 
Trener Ljubinko Drulović je na put poveo sledeće igrače:
Golmani: Živko Živković i Filip Kljajić;
Odbrambeni igrači: Miroslav Vulićević, Gregor Balažic, Fabrisio Dornelas, Miloš Ostojić, Aleksandar Subić, Ivan Bandalovski, Lazar Ćirković;
Vezni igrači: Saša Lukić, Marko Jevtović, Nikola Ninković, Stefan Babović, Saša Ilić, Alen Stevanović, Petar Grbić, Nemanja Glavčić;
Napadači: Ivan Šaponjić, Valeri Božinov, Abubakar Oumaru, Nikola Trujić.
Partizan je, posle tri odigrana kola, drugi na tabeli Grupe L Lige Evropa sa šest bodova, koliko ima i prvoplasirani Atletik Bilbao, dok AZ Alkmar i Augsburg imaju po tri boda.
Utakmica četvrtog kola Lige Evropa između Partizana i Atletik Bilbaoa igra se sutra od 21.05 na stadionu San Mames.

Povezana vest:  Nikolić: Ljuti me loša realizacija