Steven Gerrard

Mediji: Klop vraća Džerarda u Liverpul

Fudbaler Los Anđeles Galaksija i bivši kapiten Liverpula Stiven Džerard mogao bi da se vrati na Enfild, preneo je danas londonski Independent. Džerard je u Galaksi prešao u julu, a sa klubom iz MLS lige je potpisao ugovor na 18 meseci. 
Prema pisanju Independenta, Džerard se poslednjih nedelja nekoliko puta čuo sa trenerom „crvenih“ Jirgenom Klopom koji mu je ponudio da trenira sa njima dok traje pauza u MLS ligi. Klop, naime, smatra da bi prisustvo Džerarda u klubu podiglo „standarde profesionalizma“ u ekipi.
Independent je naveo da postoji mogućnost i da Džerard zaigra za Liverpul, ali da je problem to što Galaksi ne želi tog igrača da pošalje na pozajmicu besplatno.
Džerard i Klop bi trebalo da se sastanu narednih dana, piše taj list. Bivši kapiten Liverpula vraća se u Englesku, pošto je LA Galaksi eliminisan iz plej-ofa MLS lige.
Džerard je, pre odlaska za SAD, celu karijeru proveo u Liverpulu, a sa klubom s Enfilda osvojio je titulu u Ligi šampiona, dva FA Kupa, tri Liga Kupa, Komjuniti Šild, Uefa Kup, dva Uefa Superkupa. 

Povezana vest:  Platini podržava kaznu za Fergusona