fk crvena zvezda logo

Crvenoj zvezdi ponovo uključena struja

Fudbalskom klubu Crvena zvezda ponovo je uključena struja, potvrdio je večeras generalni direktor crveno-belih Zvezdan Terzić.
-FK Crvena zvezda ima višegodisnji dug za električnu energiju i zbog toga je danas na našem stadionu isključena struja. EPS je na molbu kluba uključio struju, a sve sa ciljem da bi se sutrašnja prvenstvena utakmica odigrala u predvidjenom terminu – navodi Terzić u pisanoj izjavi medijima.
On je najavio da će rukovodstvo crveno-belih u ponedeljak održati sastanak u kabinetu ministra energetike u Vladi Srbije Aleksandra Antića.
-Zvezda je svesna da se račun za električnu energiju mora platiti, ali tražimo način na koji se to može realizovati. Zbog toga će u ponedeljak u kabinetu ministra energetike biti održan sastanak izmedju rukovodstava FK Crvena zvezda i EPS da bi se kroz razgovor došlo do realnog i održivog rešenja ovog problema koji postoji već godinama unazad – poručio je Terzić.
Crvena zvezda je danas, drugi put ove nedelje, ostala bez struje zbog nagomilanih dugova.
Struja je prethodno isključena u ponedeljak zbog, kako je saopšteno iz EPS-a, duga od 39,9 miliona dinara, a uključena je nakon dogovora o reprogramu i uplate od 4,6 miliona dinara.
U 17. kolu Superlige Srbije Crvena zvezda u subotu od 18 sati dočekuje ekipu Metalca iz Gornjeg Milanovca.

Povezana vest:  JELEN SUPER LIGA, Rezultati i tabela 26. kola Super lige Srbije