Edinson Cavani 2013Mediji: Kavani bi mogao da ostane u Napoliju

Fudbaler Napolija Edinson Kavani mogao bi da ostane u tom klubu, iako su brojni mediji preneli da se već dogovorio sa upravom Čelsija oko prelaska na Stamford Bridž.
Italijanski Tutosport preneo je danas da Kavani razmišlja o potpisivanju novog ugovora sa Napolijem, nakon čega bi u tom klubu ostao do 2018. godine i dobio povećanje plate na 7,5 miliona evra po sezoni.
Kavani se trenutno nalazi u Brazilu sa reprezentacijom Urugvaja, gde će popodne igrati utakmicu protiv Italije, za treće mesto na Kupu konfederacija.
-Trenutno je sve napeto u Napolju – rekao je Kavani za Gazetu delo sport.
-Sve što kažem mediji pogrešno protumače, pa je ipak bolje da ostanem miran. Videćemo šta će se dogoditi. Niko ne zna šta će biti sutra, ni šta će se dogoditi za godinu dana – dodao je on.
Tokom leta Kavani je bio tema raznih spekulacija o transferima, a pominjani su Čelsi, Mančester siti, Real Madrid i Pari Sen Žermen.
Napoli je za njega odredio obeštećenje od 63 miliona evra, ali nijedan klub nije ponudio toliko novca.
Pojedini italijanski mediji juče su preneli da se Kavani dogovorio o ličnim uslovima sa Čelsijem. Navodno, on bi potpisao petogodišnji ugovor za platu od osam i po miliona evra po sezoni.
Britanski Dejli mejl naveo je da je Čelsi povećao ponudu na 52,5 miliona evra, ali da su predsednik Napolija Aurelio De Laurentis I trener Rafael Benites odlučni i da ne žele da smanje obeštećenje.

Povezana vest:  Ukrajinci žele Ševčenka za selektora