lalatovic ljut

Lalatović: Moji igrači nisu zaslužili ovakav odnos

Trener fudbalera čačanskog Borca Nenad Lalatović rekao je posle remija sa Voždovcem (1:1) da bi klupsko i gradsko rukovodstvo trebalo da se stide zbog odnosa koji imaju prema igračima.
-Moji fudbaleri neće trenirati do srede, a gradsko i klupsko rukovodstvo trebalo bi da se stide zbog odnosa prema igračima. Oni nisu zaslužili takvo ponašanje, budući da lažu kada su isplate zarada u pitanju – naglasio je Lalatović i dodao da je diskutabilno koliko će igrača prisustvovati sledećem treningu.
On je čestitao Voždovcu na osvojenom bodu podsetivši da je nekada vodio ovu ekipu.
-Voždovac je opasan rival i vrhunski organizovan klub, sve svoje kvalitete pokazao je na terenu. Za nas je najvažnije što smo ostali u vrhu tabele – rekao je Lalatović.
Mladi stručnjak nije želeo da komentariše suđenje, iako su prema njegovoj proceni, pojedine odluke arbitara bile sporne.
Njegov kolega na klupi Voždovca Bratislav Živković čestitao je Čačanima na dosada ostvarenima rezultatima.
-Da mi je neko ponudio bod pre susreta oberučki bih ga prihvatio. Naravno, čestitam i mojim igračima na dobroj partiji, igrali su protiv rtivala koji je do sada pružao odlične igre i zbog kojih se nalazi u vrhu tabele – zaključio je Živković.

Povezana vest:  NEMAČKA LIGA, Ministar policije pozvao sve klubove na odgovornost