aleksandar mitrovic srb dan

Fudbaleri Srbije: Uvek ima motiva kada se igra za reprezentaciju

Fudbalska reprezentacija Srbije okupila se danas u Sportskom centru u Staroj Pazovi pred prijateljsku utakmicu protiv Češke.
-Pruža nam se prilika da potvrdimo dobru formu, koju smo iskazali tokom septembra i oktobra. Nama je jako žao što nismo uspeli da se plasiramo na evropsko prvenstvo. Imamo sada pred sobom priliku da se na miru ‘prestrojimo’ za naredne kvalifikacije za Svetsko prvenstvo u Rusiji – rekao je na konferenciji za novinare Zoran Tošić. 
Napadač nacionalnog tima Aleksandar Mitrović je, na pitanje da li postoji motivacija kod igrača kada se igraju ove utakmice, naveo da motivacije uvek ima. 
-Kad god se igra u nacionalnom dresu motiva uvek ima. Pred nama su sledeće godine nove kvalifikacije i to vreme treba iskoristiti da se što bolje pripremimo – rekao je Mitrović.
Sličnog je mišljenja i vezista Luka Milivojević.
-Treba uvek naći motiv kada se igra za državni tim. To nije teško, jer svi želimo da igramo u nacionalnom dresu – rekao je Milivojević.
Predstojeći duel u Ostravi biće drugo odmeravanje snaga dve reprezentacije od kada je 2006. godine Srbija postala samostalna država. U prvoj utakmici avgusta 2006. godine Srbija je kao gost u Uherskom Hradištu pobedila Češku 3:1.
Utakmica između Srbije i Češke igra se 13. novembra u Ostravi od 20.30.

Povezana vest:  Demba Ba prešao u Vest Hem