pazovaReprezentativci posetili kuću fudbala

 

Najbolji fudbaleri Srbije i članovi stručnog štaba naše nacionalne selekcije posetili su danas Nacionalnu kuću fudbala koja se gradi Staroj Pazovi.

Pored naših najboljih fudbalera, novi sportski centar posetili su i potpredsednik Vlade Srbije Mlađan Dinkić i ministarka za omladinu i sport Snežana Samardžić Marković.

-Ovo je impozantan objekat i radovi se dobro odvijaju, pre svega zahvaljujući Fudbalskom savezu Srbije. Sigurno je da će od ovog sportskog centra koristi imati celokupan srpski sport, ali nećemo se na tome zadržati – rekao je Dinkić nakon obilaska gradilišta.

Povezana vest:  Ronaldo najpopularniji sportista na facebooku

On je u ime vlade obećao da će u narednom periodu država pomoći Fudbalskom savezu Srbije da na deset naših stadiona postavi osvetljenje.

Predsednik FŠ Tomislav Karadžić je rekao da će sportski centar, u koji će se „preseliti“ sve nacionalne selekcije, biti završen do kraja oktobra ili početka novembra i da je to svakako kapitalna investicija koja će služiti svim budućim naraštajima.

Povezana vest:  Uhapšen brat Marija Balotelija zbog napada na policajce

-Za sada sve ide po predviđenoj dinamici. Tereni su spremni i za desetak dana će biti postavljena trava. Postavljeni su i reflektori, tako da će posle prvenstva sveta sve biti u funkciji – rekao je Karadžić.

Karadžić je Dinkiću uručio dres reprezentacije Srbije sa njegovim imenom, a kapiten naše nacionalne selekcije Dejan Stanković zahvalio je potpredsedniku vlade i ministarki sporta na podršci.

Povezana vest:  Levandovski najbolji fudbaler Nemačke u prošloj sezoni

Reprezentacija Srbije će večeras održati završni trening pred sutrašnju poslednju proveru uoči odlaska na prvenstvo sveta protiv Kameruna.