radomir_antic_naterenuAntić zadovoljan igrom

 

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Radomir Antić, rekao je nakon večerašnje pobede protiv Kameruna (4:3), da nije zabrinut igrom reprezentacije i pored toga što je naš nacionalni tim pokazao neke slabosti, koje nije iskazivao u toku priprema i u kvalifikacijama.

-Nismo imali dobru poziciju u odnosu na loptu. Mi smo navikli da igramo kada imamo pas igru, ali nas je večeras u tome nadigrala reprezentacija Kameruna – rekao je Antić.

Povezana vest:  Sulejmani ponovo povređen

On je, međutim, naglasio da već sada zna sastav tima koji će istrčati protiv Gane, pošto je tokom kvalifikacija i ovog pripremnog perioda dobro upoznao sve fudbalere i tačno zna šta će od njih zahtevati u Južnoj Africi.

-Ja verujem da ćemo poslati potpuno drugačiju sliku sa svetskog prvenstva, od one koju smo večeras videli. Imam puno poverenje u ove momke i visoke ciljeve na tom takmičenju – rekao je Antić.

Povezana vest:  Veb odlikovan ordenom Britanske imperije

Selektor kamerunske reprezentacije francuski stručnjak Pol Le Gven čestitao je našoj reprezentaciji na dobroj i efikasnoj igri.

Le Gven je rekao da misli da je postignuto previše golova i da smatra da će naša reprezentacija igrati zapaženu ulogu na svetskom prvenstvu, pošto i svom timu ima nekoliko sjajnih pojedinaca.