luis van gal-press

Mediji: Van Gal nije ponudio ostavku

Trener fudbalera Mančester junajteda Luj van Gal nije ponudio ostavku upravi kluba posle prvenstvenog poraza od Sautemptona, preneli su britanski mediji. Junajted je u subotu izgubio od Sautemptona sa 0:1 na Old Trafordu, navijači su zviždali igračima i Van Galu, a mediji su posle utakmice spekulisali da je holandski trener ponudio ostavku. 
Van Gal je posle te utakmice prvi put priznao da nije uspeo na Old Trafordu, rekavši da je razočaran i frustriran, jer nije ispunio očekivanja navijača. Britanski Gardijan preneo je da je potpredsednik kluba Ed Vudvord ubedio Van Gala da ostane, rekavši da razgovara sa svojom porodicom pre nego što donese odluku. 
Kako se navodi, Van Gal je u nedelju otputovao u Holandiju na proslavu ćerkinog rodjendana. Očekuje se da će Van Gal danas razgovarati sa čelnicima kluba.
Junajted je u subotu pretrpeo šesti poraz u prvenstvu i peti je na tabeli sa 10 bodova zaostatka za prvoplasiranim Lesterom i zaostaje pet bodova za Totenhemom na četvrtom mestu koje vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona. 

Povezana vest:  LIGA ŠAMPIONA, Najprofitabilnije finale u istoriji evropskog fudbala