futsal 01022016 013

UEFA FUTSAL EURO 2016
Rasprodato 11.161 ulaznica za meč Srbije i Slovenije

Sve karte za današnji meč Srbija- Slovenija kojim se u 18.30 časova otvara deseti Futsal Euro su rasporodate, a Arena Beograd će biti popunjena do poslednjeg mesta. Beograd je sa 11.161 prodatom ulaznicom oborio rekord po broju posetilaca na prvom meču u istoriji Evropskih prvenstava u futsalu.. Dosadašnji rekord držala je Hrvatska gde je na otvaranju 2012. godine prisustvovalo 8.000 posetilaca.
Organizatori očekuju da će tribine biti pune i za meč Portugal Srbija, 6.februara u 21 čas, jer je ostalo još jako malo karata u prodaji na blagajnama Eventima. Veliko interesovanje vlada i za završnicu Evropskog prvenstva, odnosno za polufinalne i finalne mečeve za koje se odavno traži ulaznica više. Primera radi za finale je već prodato preko 6.500 ulaznica.
Rekord po broju posetilaca na jednom meču u istoriji UEFA Futsal Euro drži Hrvatska. U 2012. godini u zagrebačkoj Areni okupili su 14.300 navijača kada se reprezentacija Hrvatske u polufinalu sastala sa Rusijom.
– Radujemo se ovakvom odzivu publike, a mi ćemo se potruditi večeras da im uzvratimo odličnom igrom na terenu protiv Slovenije i ostvarimo pobedu. Igrači osećaju pozitivnu tremu, i podrška sa tribina bi trebalo da im da vetar u leđa, da prikažu sve ono što mogu – rekao je selektor Aca Kovačević.
Posle meča Srbija – Slovenija igra se i duel između Španije i Mađarske, od 21 čas. Svi koji su kupili ulaznice za prvu utakmicu od 18.30 ujedno su obezbedili mesto i za drugi meč programa.

Povezana vest:  Fabregas ostaje u Čelsiju do kraja sezone