lalatovic czv kup010

Lalatović: Nema izgovora u Ivanjici, hoćemo u polufinale

Trener fudbalera Vojvodine Nenad Lalatović izjavio je danas da njegovu ekipu očekuje teško gostovanje u Ivanjici protiv Javora, ali da neće biti izgovora ukoliko se Novosađani ne plasiraju u polufinale nacionalnog Kupa.
-Javor je možda i najbolji domaćin u ligi, pošto na poslednjih 27 utakmica kod kuće ima samo dva poraza. Taj tim vea dve godine igra zajedno, a u ovom prelaznom roku nisu prodali nijednog igrača. Apsolutno nas čeka teška utakmica, pogotovo što je Kup sam po sebi vrlo neizvesno takmičenje u kojem popravnog nema. Međutim, cilj nam je da prođemo dalje i tu neće biti izgovora – rekao je Lalatović za sajt kluba.
Lalatović se nada da bi njegov tim mogao da „reprizira“ prvenstveni meč iz jesenjeg dela sezone, kada je on pobedom u Ivanjici debitovao na klupi.
-Moja prva utakmica u Vojvodini bila je baš u Ivanjici protiv Javora, koji je do tog trenutka imao niz od 25 utakmica bez poraza, ali eto, na moju debitantsku sreću, mi smo pobedili 1:0. Sem nas, u tom periodu tamo je slavila još samo Crvena zvezda. I ovoga puta ćemo ići na pobedu – izjavio je Lalatović.
Novosađani se već nekoliko dana nalaze na mini pripremama na Zlatiboru, što dovoljno govori sa kakvim ambicijama putuju u Ivanjicu.
Utakmica četvrtfinala Kupa Srbije između Javora i Vojvodine igra se sutra od 16 sati.

Povezana vest:  Ronaldo se ženi idućeg leta